Support Center > Knowledge Base> Article: Jak nastavit Google Authenticator a propojit ho s Backoffice?

Jak nastavit Google Authenticator a propojit ho s Backoffice?

Article ID: 107293 Print
Question
Jak nastavit Google Authenticator a propojit ho s Backoffice?

Answer

Google Authenticator je aplikace pro váš telefon nebo tablet, která generuje bezpečnostní kódy. Kódy jsou obnovovány každých 30 vteřin a slouží k posílení zabezpečení vašeho účtu. Při autorizaci výběru budete požádáni o zadání kódu z aplikace Google Authenticator.

1. Stáhněte si aplikaci Google Authenticator do svého mobilního zařízení z Google Play nebo AppStore.

2. Přihlaste se do Backoffice.

3. V nabídce přejděte na Profil a Zabezpečení.

4. Uvidíte oranžově zvýrazněné oznámení, které říká, že před použitím této funkce musíte svůj profil ověřit pomocí aplikace Google Authenticator. Klikněte zde pro aktivaci této funkce. Klikněte na slova „Klikněte zde“ a obdržíte náš QR kód, který můžete naskenovat, a náš instalační klíč, který můžete použít při ručním nastavení.

5. Jakmile se na obrazovce zobrazí QR kód a instalační klíč, otevřete svou aplikaci Google Authenticator a klepněte v ní na ikonu „+“. Budete mít možnost buď naskenovat náš QR kód nebo zadat náš instalační klíč.

6. Naskenujte QR kód nebo zadejte instalační klíč zobrazený v Backoffice. Dojde k přidání FXChoice do vaší aplikace Google Authenticator.

7. Označte si to jako FXChoice nebo jakýmkoli jiným názvem, který vám pomůže přiřadit kódy k FXChoice.

8. Dokončete proces nastavení zadáním šestimístného číselného hesla z aplikace Google Authenticator do pole v Backoffice.

9. Vraťte se v Backoffice na stránku Zabezpečení a určete, zda chcete používat Google Authenticator jako Dvoufaktorové ověření nebo pro Autorizaci výběru, a poté stiskněte tlačítko Uložit.


related articles

Article Details
Views: 427 Created on: Jul 19, 2022
Date updated: Jul 19, 2022
Posted in: Czech, Backoffice CZ

Poor
Outstanding

Risk warning: Forex, spread bets and CFDs are leveraged products. They may not be suitable for you as they carry a high degree of risk to your capital and you can lose more than your initial investment. You should ensure you understand all of the risks.

FXChoice Limited is authorised and regulated by the IFSC (Licence number: 000067/164)

FXChoice Limited registration number: 105,968

© 2021 FXChoice Limited. All rights reserved

Powered by LiveHelpNow Help Desk Software