Support Center > Knowledge base> Article: Pas/visum

Pas/visum

Article ID: 124119 Print
Question
Har vi brug for pas for at rejse fra Seydisfjordur til Hirtshals og tilbage med vores nationale ID?

Answer

Se venligst  information om pas/visum pa vores hjemmeside her https://www.smyrilline.dk/kundeservice/vaerd-at-vide

Gyldig billedlegitimation, såsom pas, kørekort, ID kort eller lignende skal medbringes.

Færøerne er en del af det danske rigsfællesskab. Derfor kan du som dansker rejse til Færøerne uden pas, men medbring altid gyldig billed-legitimation.

Det er dit eget ansvar at sikre, at du overholder et andet lands ind- og udrejseregler. Det er landets myndigheder, som fastlægger ind- og udrejsereglerne for landet, og det er dem, der kan afgøre, om du opfylder kravene.
 
Smyril Line tager forbehold for seneste opdateringsdato af nærværende side og henviser altid til selv at søge de mest opdaterede retningslinjer hos Borgerservice eller Udenrigsministeriet. Smyril Line kan ikke drages til ansvar for eventuelle problemer opstået i forbindelse med ind- og udrejse uanset oplysningerne på hjemmesiden.

Du skal som dansk statsborger ikke medbringe pas for at komme ind i Norge, Finland og Island.
Du skal dog stadig kunne identificere dig, når du opholder dig i udlandet, så medbring alligevel en form for gyldig billedlegitimation, fx kørekort

Børn skal have deres eget pas, uanset hvor gamle de er, og skal også møde op personligt. For at få udstedt et pas til dit barn skal begge indehavere af forældremyndigheden udfylde felterne om samtykkeerklæring i ansøgningen, hvis der er fælles forældremyndighed.
 
Når du ansøger om pas til dit barn, skal barnet være til stede. Der gælder de samme regler for pas til børn, som for pas til voksne, hvad angår fx kvaliteten af det medbragte foto. Dog skal børn under 12 år indtil videre ikke afgive fingeraftryk.


related articles

Article Details
Views: 8 Created on: Apr 08, 2024
Date updated: Apr 09, 2024
Posted in: Dansk

Poor
Outstanding
your footer