Support Center > Knowledge base> Article: Ombord

Ombord

Article ID: 123438 Print
Question
behöver vi ta med egna sängkläder till kahytter?

Answer

Alle kahytter er udstyret med et tv, bad/toilet, skab og et lille skrivebord.

Minibar – kolde drikkevarer og lækre snacks​
Hvis du bestiller en kahyt med vindue, har du mulighed for at bestille minibaren på forhånd. Vælg mellem minibar med eller uden alkohol.

Alle kahytterne er indrettet som et hotelværelse, med eget bad og toilet. Der er håndklæder og sengelinned til det antal personer der er booket til kahytten

Vi har både kahytter med og uden vindue - se mere her https://www.smyrilline.dk/ms-norroena/kahytter

Det er lovligt at medbringe op til omkring 200 kg. privat bagage om bord på MS Norröna. Vi gør opmærksom på, at der ikke er adgang til bildækket under sejladsen.

Passagererne har mulighed for at sætte deres bagage i opbevaringsbokse på dæk 2 (couchettesektion nr. 25) eller på dæk 7. Boksene er i to størrelser: Den store boks er 88 cm (D), 60 cm (H) og 40 cm (B) og den mindre er 78 cm (D), 40 cm (H) og 30 cm (B). Prisen ved brug af boksene er DKK 10 for den lille og DKK 20 for den større. Det koster hver gang boksen åbnes.

Der er muligt at leje barneseng inden afrejse samt i Norrönas reception. Lejen koster DKK 150, og er inklusive leje af sengetøj.

Man må gerne medbringe barnevogn ombord, men på grund af sikkerhed må denne ikke stå på gangarealet, men skal opbevares i kahytten.

Valutaen ombord er DKK. Du kan dog også betale med EUR-, USD- og ISK-sedler (ikke mønter), og i den forbindelse er det dagens valutakurs, der gælder. Tilbagebetaling er altid i DKK.

Der kan benyttes de mest almindelige betalings- og kreditkort ombord. Internetforbindelsen kan være ustabil, hvorfor vi anbefaler, at du medbringer nogle kontanter. Der kan ikke betales med Forbrugsforeningskort ombord.

Det er ikke muligt at veksle eller hæve penge ombord.

Af sikkerhedsmæssige årsager er adgang til bildækket under sejladsen ikke tilladt. Der er ikke muligt at få strømtilførsel på bildækket

Alle passagerer må gerne blive i bilen ved ombord- og i landkørsel. Vedr. særlige forhold som f.eks. handicapskilt eller børn i bilen skal check-in kontaktes ved ankomsten

Det er tilladt at medbringe gasflasker ombord, det skal dog dokumenteres med et klistermærke på forruden. Gas- og brændevæsketilførsel på køretøjet/campingvognen skal afkobles/lukkes inden ombord kørsel

Vandet ombord på MS Norröna er blevet renset og kan drikkes

Internet: Der er mulighed for at tilkøb internetadgang ombord. 

Telefoni: Når du sejler med MS Norröna, ringer man via satellit telefon, hvilket indebærer en væsentligt højere takst end normalt. Du skulle gerne modtage en sms fra din operatør med prisinformationer herom.

Der er ikke læge ombord på MS Norröna. Overstyrmanden har sammen med de øvrige styrmænd ombord ansvaret for skadestuen ombord. De kan yde førstehjælp.


related articles

Article Details
Views: 63 Created on: Feb 29, 2024
Date updated: Feb 29, 2024
Posted in: Dansk

Poor
Outstanding
your footer